09127906020
دکتر سهراب مرادی » رینوپلاستی » حقایقی جالب درباره عمل بینی استخوانی
[reading-time]

حقایقی جالب درباره عمل بینی استخوانی

Rate this post

امروزه جراحی بینی به فراوانی در بین افراد مختلف مشاهده می شود. عمل بینی، بسته به بینی استخوانی و بینی گوشتی متفاوت است. قبل از شرح کامل عمل زیبایی بینی استخوانی به توضیحات کلی در مورد جراحی زیبایی بینی، انواع بینی ها و پوست بینی در بین افراد مختلف و تاثیر آن بر نتیجه عمل بینی خواهیم پرداخت، اگر بینی استخوانی دارید تصمیم به عمل بینی داشته اید و یا قبلا جراحی بینی استخوانی انجام داده اید، این مطلب بسیار برای شما مفید است، با ما همراه باشید.

عمل زیبایی بینی و نکات مهم درباره آن

جراحی زیبایی بینی، که معمولاً به عنوان عمل بینی شناخته می شود، یک روش جراحی پلاستیک برای تغییر و بازسازی بینی است. از جراحی پلاستیک دو نوع استفاده می شود: جراحی ترمیمی که فرم و عملکردهای بینی را بازیابی می کند و جراحی زیبایی که ظاهر بینی را تغییر می دهد.
جراحی ترمیمی به دنبال برطرف کردن آسیب های بینی ناشی از ضربه های مختلف است. جراحی ترمیمی همچنین نقص های مادرزادی، مشکلات تنفسی و جراحی های زیبایی بینی که نتیجه آن ها خوب نشده است را درمان می کند.
لازم به ذکر است که در جراحی های زیبایی بینی یک یک جراح پلاستیک و زیبایی، یک متخصص گوش و حلق و بینی (متخصص گوش، حلق و بینی) می توانند یک بینی کاربردی، زیبا و متناسب با صورت را ایجاد کنند، در نتیجه انتخاب پزشک جراح، باید انتخاب هوشیارانه ای باشد.

نمونه هایی از عمل بینی توسط دکتر سهراب مرادی

انواع بینی و نحوه جراحی آن

به طور کلی بینی ها دو حالت مختلف دارند، بینی استخوانی و بینی گوشتی.

همچنین ضخامت پوست بینی نیز در افراد متفاوت است. عمدتا افراد دارای بینی های استخوانی از پوست نازک تری برخوردار هستند و افراد دارای بینی های گوشتی، پوست ضخیم تری دارند. تجربه نشان داده است که نتیجه عمل زیبایی بینی استخوانی دارای پوست نازک زیباتر از عمل بینی گوشتی با پوست ضخیم است.
استخوان در بینی استخوانی شکل و فرم خاصی را گرفته است. عمدتا به بینی های استخوانی که دارای برآمدگی یا به اصطلاح قوز هستند، بینی عقابی می گویند.

علل تاثیرگذار به وجود آمدن بینی استخوانی

دلایل مختلفی در شکل گیری بینی استخوانی وجود دارد، در ادامه به دو عامل مهم آن خواهیم پرداخت:

  • عامل اول در شکل گیری بینی استخوانی، ژنتیک است. بسیاری از افراد، بینی های استخوانی خود را به طور ارثی از والدین خود به ارث برده اند. البته گفتنی است، این بینی ها شکل و فرم خود را در سنین بالاتر بیشتر نشان می دهند.
  • عامل دوم در شکل گیری بینی استخوانی، اکتسابی است. برخی از افراد در طول دوره زندگی خود، دچار حوادثی می شوند که بینی آن ها را تحت شعاع قرار داده است. مانند ضربه های مختلفی که طی حوادث گوناکونی می تواند رخ دهد، در نتیجه شکل استخوان بینی تغییر می کند.

روش های جراحی بینی استخوانی

نمونه عمل واقعی زیبایی بینی

عکس عمل بینی

عمدتا بینی استخوانی به دلیل شکل و فرم مخصوص به خود، به دو روش قابل جراحی است. هر کدام از روش ها بسته به مواردی از نظر مزیت ها و مضرات متفاوت هستند. با ما همراه باشید تا در ادامه به شرح هر دو روش جراحی بپردازیم.

  • روش اول عمل زیبایی بینی استخوانی به روش باز است. در این روش، چند نوع برش مختلف روی بینی انجام می شود. چند برش در ناحیه داخلی بینی ایجاد می شود و علاوه بر آن ها، برش دیگری در سطح خارجی بینی که عمدتا زیر تیغه میانی بینی در بین منافذ بینی است انجام می شود. در نتیجه، امکان مشاهده کل ساختار بینی از طریق برداشتن لایه پوستی برای پزشک فراهم می شود.

در واقع در جراحی بینی استخوانی به روش باز، پزشک کاملا بر بینی مسلط است و می تواند هر نوع تغییراتی را در ساختار بینی ایجاد کند. نکته مهم این است که امکان ایجاد خطای پزشکی در این روش از جراحی کاهش می یابد.

مشاهدات نشان داده است که جراحی به روش باز حتی برای ترمیم بینی، یا بینی هایی که ساختار گوشتی دارند نیز بهتر است. زیرا تمرکز بیشتر پزشک جراح در این دست از جراحی ها در ناحیه پایین بینی است و نتیجه بهتری را ارائه خواهد داد.

  • روش دوم جراحی بینی استخوانی، به روش بسته است. این روش تقریبا کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و بازدهی روش جراحی باز را ندارد. برش های جراحی در این روش فقط در ناحیه داخلی بینی است و برشی در سطح زیرین تیغه میانی بینی بین منافذ بینی صورت نمی گیرد. به همین دلیل جراح دسترسی کامل به همه نواحی بینی را ندارد و تنها راه دسترسی پزشک از طریق منافذ بینی است.
به دلیل محدودیت دسترسی پزشک به همه نواحی بینی در روش بسته جراحی بینی استخوانی، تغییرات زیادی روی بینی اعمال نمی شود. تنها تغییرات در حد ترمیم های جزئی است. امروزه پزشکان جراحی به روش باز را به دلیل داشتن مانور زیاد روی بینی، اولویت کار قرار می دهند.

 

ویژگی های بینی استخوانی

نمونه کار عمل زیبایی بینی توسط دکتر سهراب مرادی

عکس عمل بینی

بینی استخوانی ویژگی هایی دارند که باعث متفاوت شدن آن ها از دیگر انواع بینی می شود. این ویژگی ها شامل: باریک و یا نازک بودن بینی، نازک بودن لایه های پوستی بینی، استحکام زیاد استخوان بینی و برآمدگی بینی که از آن به عنوان قوز بینی نیز یاد می شود.

درصد موفقیت جراحی بینی استخوانی

قطعا برای دستیابی به نتیجه بهتر در جراحی بینی استخوانی، انتخاب پزشک با تجربه و بیمارستان مجهز مهم است به همین دلیل ارزش وقت گذاشتن برای جستجوی جراح حرفه ای در شهر و شهرهای نزدیک خود را دارد. اما دلایل دیگری همچون مراقبت بعد از عمل بینی و میزان همکاری بیمار با پزشک نیز حائز اهمیت است، بعضی از افراد، عمدتا به دنبال بینی هایی هستند که مناسب صورت آن ها نمی باشد و احتمال دارد که از نتیجه جراحی بینی  راضی نباشند. در نتیجه بهترین راه حل این است که اصول زیبایی شناسی توسط پزشک جراح رعایت شود تا بینی شما در بهترین حالت ممکن و مناسب با صورت شکل بگیرد.

 

 

یک جراح با تجربه می تواند بینی استخوانی را با توجه به نازک یا ضخیم بودن پوست بینی جراحی کند و یکی عمل بینی طبیعی موفقی را پشت سر بگذارد.  زیرا این یک اصل است که باید رعایت شود. پوست نازک بینی به راحتی خطای جراحی را نشان می دهد و این ممکن است، ناخوشایند باشد، در حالیکه باعث نمای بهتر ظرافت کاری های بینی استخوانی جراحی شده نیز می باشد. بنابراین در صرف وقت برای یافتن پزشک جراح با تجربه تامل نکنید.

هزینه جراحی بینی استخوانی

هزینه جراحی بینی استخوانی، بسته به بینی، جراح پلاستیک و زیبایی و نوع بیمارستان متفاوت می باشد. بنابراین توصیه می شود برای کسب اطلاع دقیق از هزینه ها، جراح مورد نظر خود را در مطب پزشک ملاقات کنید تا بینی شما را معاینه کند و شما را در جریان دقیق هزینه ها قرار دهد.

دکتر سهراب مرادی

دکتر سهراب مرادی

دکتر سهراب مرادی متولد 1362 است. وی در سال 1392 در رشته جراحی عمومی در دانشگاه پذیرفته شد و در سال 98 توانست مدرک و سوختگی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران اخذ کند.
برچسب ها:
مقالات مرتبط
عمل زیبایی نوک بینی (تیپ پلاستی) چیست؟

عمل زیبایی نوک بینی (تیپ پلاستی) چیست؟

عمل زیبایی نوک بینی (Tip Plasty) تنها با اصلاح مشکلاتی مانند عدم تقارن، پستی، عرض و تغییر شکل نوک بینی بدون تداخل با ساختار استخوان و ساختار غضروف، ظاهر بهتر و زیباتر نوک بینی را با برآمدگی صحیح ارائه می دهد.

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۰ دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *